General

  1. Publishing for ever until i cancel the operation, i have only one entity

    Publishing for ever until i cancel the operation, i have only one entity

    7 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    1 comment  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  2. Pub

    In Dynamics 365 ,i have System Administrator and System Customizer Roles while publishing i have still am getting Access Error .

    Ribbon Workbench Latest Beta - CRM 2016/ Dynamics 365

    1 vote
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  3. Bug! Url adds _root in IE

    When adding a Url command action to a button that calls a webresource page it adds _root to the Url in IE. It doesn't do this in Edge, Firefox, or Chrome but I have some users who still use IE and we can't get around it.
    I wanted to use the modal capabilities but currently I have to use the Xrm.Utility.openWebresource method which opens a new window instead of a modal. If anyone has a workaround I would love to know.

    1 vote
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  4. i want to customize sub grid button for all entities which are same buttons in advanced find

    need to customize the system button which are same for all entities in advanced find grid can you suggest or change it

    1 vote
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  5. Bug: Entity list scrolled down

    I have six entities in my solution.
    Although there's enough space for maybe 30 entities in the appropriate box only the last one was displayed and the list was scrolled down.

    I thought Ribbon Workbench only recognized the last one until I noticed the scrollbar, scrolled up and saw the other entities again.

    After scrolling back up the scrollbar was still visible (the arrows and the trough/shaft, the scroll box / thumb was not I guess) but probably disabled (couldn't quite figure that out) and I couldn't scroll anymore.
    After vertically resizing the box until the vertical scrollbar disappeared the…

    6 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  6. Thank You!

    I just wanted to say thank you. Excellent tutorial. I was intimidated by the program initially but this walkthrough made it easy for me to grasp.

    1 vote
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  7. Allow saving of solutions with just warnings

    Hi - unsure if I'm dealing with a solution that is already slightly corrupt in terms of it's ribbons - however I am unable to use the new 2016 version (the one embedded in the toolkit) - to save any changes to ribbons whilst there are warnings present (this didn't affect the old versions) - the warning is just one around the hide actions needing a solution reload so nothing sinister.

    I'll head back to the old version for now - the new one seems much snappier :)

    Cheers

    2 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    3 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  8. Default icon colour

    Can you please change the colour of the draggable icons to black/off-blank, if it is available? The draggable components I am talk about are Button, Split Button, Flyout, Menu Section and Group. The default colour of these is light grey, which I mistook as disabled and was googling on why these are disabled.

    I discovered they are enabled only by accidentally dragging them to the command bar surface. I am using the XrmToolBox version of Ribbon Workbench.

    1 vote
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  9. CommandValueId is removed from existing buttons

    Existing buttons that use CommandValueId attribute to pass specific parameters to general js functions get their CommandValueId removed when updating the solution using Ribbon WB.
    This even if no changes have been made to the buttons.

    1 vote
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  10. Random Crashes

    Hi Scott
    I encounter random Workbench crashes (i.e. Ribbon Workbench just refreshes itself as if I opened it again) and loose all previously unpublished changes. This usually happens by clicking "close too" areas that I might be customising - such as adding value rules to Enable/Display Rules. Anyway to highlight the areas or enlarge the areas so we know exactly where to click? :)

    3 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    1 comment  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  11. ToolTipDescriptionText Causes Command Bar to Disappear

    It seems as though having anything in the ToolTipDescriptionText field causes the command bar to disappear on save. Im not sure if this is the correct place to report a bug so apologies if not!

    7 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    3 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  12. When I try to publish the solution, I get an Error regarding adding a report

    Reasons:
    1:An error occurred while trying to add the report to Microsoft Dynamics CRM. Try adding the report again. If this problem persists, contact your system administrator.

    This is on CRM 2013 (6.1.4.145). This problem started happening recently, before this we could publish using Ribbon Workbench with no issues.

    1 vote
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    1 comment  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  13. I have 2 buttons

    I have 2 buttons on the incident homepage. But when i open the homepage, the buttons are hidden. Then, i open a incident and go back to the homepage and "shazam" the buttons are showing there.

    1 vote
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  14. Errors in 2016 Ribbon Beta

    Getting two errors:

    Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) https://MyOrg.crm.dynamics.com/_imgs/ribbon/OpenAssociatedGridView16.png Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found)

    and

    ClientUI.js:2849 Uncaught TypeError: Cannot read property 'childNodes' of null

    Line of error: Xrm.Sdk.XmlHelper.selectSingleNodeDeep=function(doc,baseName){var $enum1=ss.IEnumerator.getEnumerator(doc.childNodes);while($enum1.moveNext()){var $0=$enum1.current;if(Xrm.Sdk.XmlHelper.getLocalName($0)===baseName){return $0;}var $1=Xrm.Sdk.XmlHelper.selectSingleNodeDeep($0,baseName);if($1!=null){return $1;}}return null;}

    1 vote
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    1 comment  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  15. Can not import solution when modified using workflow in CRM 2016 Update 1:

    1'Entity' metadata entity doesnt contain metadata attribute with Name: 'isslaenabled'.

    1 vote
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  16. processtrigger With Id = Does Not Exist Issue Workaround

    Hi Scott,
    I was having the issue of "processtrigger With Id = Does Not Exist" and found in your troubleshooting category.

    Today, just found a workaround by changing the scope of Business Rules to "All Forms" resolved the issue. I hope you can verify at your end as well. This workaround will be better instead of deleting the Business Rules by the time CRM update 0.3 gets released.

    Thanks,
    Anubhav

    6 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    5 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  17. add tooltips to the configuration attributes

    Please add some tooltips for things like "default", "isCore" and so on. It is not always understandable what it actually does.

    1 vote
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  18. Add ability to set CommandValueId on button elements

    It is currently not possible to set the CommandValueId attribute on a button element. This attribute is very useful on menu items as it can be passed in as a command parameter by CRM which allows a command to be reused for multiple but similar scenarios.

    8 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    1 comment  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  19. 1 vote
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  20. LocLabels in Workbench

    There should be any way in the Workbench GUI to define LocLabels. Then a dropdown in Labels and Tooltips attributes to select the LocLabels.

    2 votes
    Vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)
    You have left! (?) (thinking…)
    0 comments  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
  • Don't see your idea?

General

Categories

Feedback and Knowledge Base